Organisaties

In het duurzame en multifunctionele gebouw zijn diverse maatschappelijke organisaties en een horecagelegenheid te vinden. Al deze organisaties brengen met hun eigenheid en dienstverlening dit monumentale pand tot leven. Naast het vaste aanbod van deze organisaties is er ook (letterlijk en figuurlijk) ruimte voor uiteenlopende activiteiten. Dit maakt Plein1 een brede ontmoetingsplek voor mensen uit de regio. De volgende organisaties zijn te vinden in Plein1:

De Drive

De Drive

De Drive inspireert iedereen die zich energiek en fit wil voelen. We doen dit door inspirerende lezingen, programma's en workshops te verzorgen op het gebied van VoedingInspanningOntspanning en Mindset. Daarnaast kun je in onze shop terecht voor de nieuwste producten op het gebied van gezondheid en vitaliteit. Jij staat centraal!

Doordat we aandacht besteden aan jouw persoonlijke wensen, behoeftes én mogelijkheden op gebied van Vitaliteit krijg je ondersteuning waar je echt iets mee kunt. Dankzij onze persoonlijke aanpak weet jij wat er voor jou nodig is om met meer energie door het leven te gaan.

E-mail: dedrive@dezorgspecialist.nl
Website: https://www.driveheemstede.nl/
Tel: 023-2001700

Roads

Roads

Bij Roads draait het om meedoen in de maatschappij, werken aan herstel en/of terugkeer naar werk of opleiding.

Wil jij weer aan de slag? Onder de mensen zijn? Je kunt bij ons terecht voor activerende begeleiding, sociale activering en re-integratie.

Wij begeleiden mensen met lichte tot zware psychische aandoeningen, justitiële of verslavingsachtergrond naar en tijdens dagbesteding, werk of opleiding.

Op plein1 (rood) doen we 2 dagen per week activiteiten.

10:00 - 12:00 13:00 - 15:00
Woensdag Stamtafel Creatief
Vrijdag Stamtafel Creatief

Tussen deze tijden is er een open inloop, geen kosten, gratis koffie en thee.

Contact: kolja.van.kampen@roads.nl
Webpagina: www.roads.nl
Telefoon: 06-14559967

Kennemerhart

Kennemerhart

Kennemerhart biedt vanuit tien woonzorgcentra, een behandelcentrum en meerdere dag- en ontmoetingscentra  diensten op het gebied van wonen, thuiszorg en welzijn aan mensen die ouder worden en ouder zijn.

Op de dag- en ontmoetingscentra van Kennemerhart bent u van harte welkom elkaar te ontmoeten en er samen een mooie dag van te maken. In Heemstede vindt u ons ontmoetingscentrum Dreefhart in 'Plein1'.

Contact: clientservice@kennemerhart.nl,
Telefoon: 023-5214214
Website: www.kennemerhart.nl

RIBW K/AM

RIBW K/AM

Wij hebben een breed aanbod op het gebied van ambulante begeleiding, activering/dagbesteding, beschermd wonen en Maatschappelijke Opvang. Specialistische deskundigheid is aanwezig op het vlak van autisme, schizofrenie, psychiatrie & verslaving, jeugd/jong volwassenen (16-23 jaar) en Korsakov. Afhankelijk van de vraag bieden we ondersteuning op de diverse levensgebieden zoals gezondheid, persoonlijke verzorging, (vrijwilligers)werk, huishouden, sociale contacten, financiën.

Ons uitgangspunt is de eigen kracht van onze cliënten. Wij doen er alles aan om die eigen kracht aan te wakkeren.

Contact: postbus@ribw-kam.nl
Webpagina: https://www.ribw-kam.nl/

Binnenste Buiten

Binnenste Buiten

Genieten van goede koffie en een lekker broodje kan bij Binnenste buiten, geïnitieerd door Kinderopvang Op Stoom. Binnenste buiten is een plek voor jong en oud. Want kleine spruiten leren graag van de wijze grijzen van de dagbesteding (en andersom).

Openingstijden: Dagelijks geopend van 09.00 uur tot 17.00 uur

Telefoon: 06 21 98 41 40

E-mailadres: binnenstebuiten@opstoom.nl

Wij Heemstede

Wij Heemstede

WIJ Heemstede is dé organisatie voor welzijn, cultuur en maatschappelijk werk in Heemstede.
Onze diensten en activiteiten voor volwassenen én senioren vindt u in Plein1.

Wij bieden o.a. hulp aan senioren die er voor zorgt dat zij zelfstandig thuis kunnen blijven wonen.
Maar ook voor de Sociëteit voor ouderen en het opgeven voor de bustochtjes kunt u op Plein1 terecht.

Openingstijden: ma t/m do 9.00-17.00 uur en vrij 9.00-13.00 uur.
Telefoon: 023-528 85 10
E-maildienstverlening@wijheemstede.nl

Tevens is de afdeling Maatschappelijk Werk verhuisd naar Plein1.
De contactgegevens en openingstijden blijven hetzelfde:
Telefoon: 023-205 08 89
E-mailmaatschappelijkwerk@wijheemstede.nl

Webpagina: www.wijheemstede.nl

de Bibliotheek Zuid-Kennemerland

de Bibliotheek Zuid-Kennemerland

De Bibliotheek Zuid-Kennemerland is een gastvrij en modern kenniscentrum en geeft je toegang tot informatie, verhalen en cultuur voor je persoonlijke ontwikkeling.

Wij stimuleren het plezier, de ontwikkeling en ontplooiing van burgers in de lokale samenleving en spelen als ontmoetingsplaats een belangrijke rol bij de sociale binding.

Bibliotheek Zuid-Kennemerland levert diensten aan 6 gemeentes met in totaal 240.000 inwoners en heeft 10 vestigingen, plus de Stationsbibliotheek in Haarlem.

Contact: info@bibliotheekzuidkennemerland.nl
Webpagina: https://www.bibliotheekzuidkennemerland.nl/

Op Stoom

Op Stoom

Kinderdagverblijf Plein1 van Kinderopvang Op Stoom is een knusse en kleinschalige plek waar je kindje ein-de-loos kan ontdekken. In de kleurrijke speelhoeken, de avontuurlijke natuurtuin of de bieb, want daar zijn we natuurlijk geregeld te vinden. En de allerkleinsten keuvelen lekker naar de blaadjes vanuit hun beschutte babytuin.

Wil je sfeer proeven? Je bent van harte welkom en neem je kind(eren) gezellig mee! Lees alvast meer op www.opstoom.nl

Telefoon: 0621984140
Webpagina: https://www.opstoom.nl